Bogoljub Karić isplanirao venčanje za sina i tri ćerke

ko se pitate kome treba da se obratite za inspiraciju za venčanje, ne gledajte dalje od biznismena Bogoljub Karić . Ovaj preduzetnik i Milanka, njegova supruga, organizovali su masovno venčanje u avgustu, što odražava ono što biste mogli da vidite u bajci. Ali ono što je venčanje učinilo istaknutim više od svega ostalog je činjenica da nije bilo organizovano samo za jedan par. Naprotiv, planirao je za četiri para – četvoro Bogoljubove dece i njihove ljubavi.

Jedno od četvoro dece je bio Bogoljubov sin jedinac, Nebojša, koji se venčao sa svojom dragom, Ksenijom Luhnovom. Međutim, to zapravo nije bilo njihovo prvo venčanje. Nebojša i Ksenija su svoju zajednicu prvi put proslavili na čuvenom Svetom Stefanu na Crnogorskom primorju 10-ak dana pre kolektivnog venčanja. Oni su u drugom venčanju učestvovali samo da bi mogli da podele svadbeno veselje s ostalom Bogoljubovom decom istog dana.

Mnogi koji su prisustvovali Nebojšinom i Ksenijinom privatnom venčanju objasnili su da je ceremonija bila slična onome što biste mogli da vidite u nekom holivudskom filmu. Pošto je par potpisao svoje venčane dokumente, pridružili su se zdravicama i fotografisanju.

Na venčanju je prisustvovalo samo nekoliko zvaničnika. Međutim, pošto je Bogoljub želeo da najlepše trenutke ceremonije budu dostupne publici za gledanje, on je emitovao svadbene svečanosti uživo na Facebooku.

Poseban detalj privatne ceremonije koji je bilo teško propustiti bila je odeća mladoženje. Nebojša je nosio tip odela za koji biste očekivali da će mladoženja nositi na venčanju, ali njegove cipele su bile prilično netipične: bele sportske patike.

Posle tog privatnog venčanja, Nebojša je pomogao svojim sestrama — Jeleni, Nadeždi i Danici – da proslave svoje stupanje u bračnu zajednicu s Goranom Lazarevićem, Dejanom Lazarevićem, odnosno Nikolom Stojilkovićem, (iako je venčanje Danice i Nikole zapravo bilo ponovljeno venčanje). Oba venčanja će nesumnjivo ostati zabeležena u istoriji zbog njihove neverovatne sofisticirnosti i luksuza kako u Srbiji tako i širom sveta.